Instellingen Gmail

In plaats van een e-mail programma kun je ook Gmail gebruiken om je e-mail te lezen en te versturen. Hieronder lees je hoe je dit in kunt stellen.

Ga naar je Gmail settings en kies hier het tabblad Accounts and Imports. Vervolgens klik je bij het onderdeel Check mail from other accounts (using POP3) op de link Add a POP3 mail account you own.

Vul hier je e-mail adres in en klik op Next Step

Vul hier je gebruikersnaam en je wachtwoord in, en vul mail.eemlandsi.nl als POP Server. Klik vervolgens op Add Account.

Selecteer hier de eerste optie en klik op Next Step

Wis het vinkje voor Treat as an alias en klik op Next Step

Selecteer de eerste optie en klik op Next Step

Klik hier op Send Verification. Gmail stuurt nu een e-mail naar het nieuwe adres om te controleren of dit adres inderdaad van jou is. Nadat je op de link in die e-mail hebt geklikt is je account gereed voor gebruik.