Instellingen Hotmail / Outlook.com

In plaats van een e-mail programma kun je ook Hotmail / Outlook.com gebruiken om je e-mail te lezen en te versturen. Hieronder lees je hoe je dit in kunt stellen.

Ga naar je Hotmail opties en klik hier op de link Je e-mailaccounts

Klik hier op de knop Toevoegen aan account voor verzenden en ontvangen

Vul hier je naam, je e-mail adres en je wachtwoord in, en klik vervolgens op Geavanceerde opties

Vul de gegevens van de inkomende server in zoals hierboven weergegeven. Vul tevens je gebruikersnaam en je wachtwoord in

Vul de gegevens voor de uitgaande server in zoals hierboven weergegeven. Klik vervolgens op Volgende

Vul het bovenstaande scherm naar wens in en klik op Opslaan

Het account is nu aangemaakt en gereed voor gebruik