Instellingen Windows Mail

Kies in het menu Extra de optie Accounts

Klik op de knop Toevoegen

Selecteer hier het accounttype E-mailaccount en klik op Volgende

Vul je naam in en klik op Volgende

Vul je e-mail adres in en klik op Volgende

Kies POP3 als type server en vul bij beide servers de naam mail.eemlandsi.nl in. Vink vervolgens de optie Server voor uitgaande e-mail vereist verificatie aan en klik op Volgende

Vul je gebruikersnaam en je wachtwoord in en klik op Volgende

Klik op de knop Voltooien

Selecteer indien nodig het zojuist aangemaakte account en klik op Eigenschappen

Vul op het tabblad Algemeen een naam in voor je E-mail account, en ga vervolgens naar het tabblad Servers

Controleer of de instellingen overeenkomen met de afbeelding hierboven. Ga vervolgens naar het tabblad Geavanceerd

Selecteer voor zowel de uitgaande e-mail als voor de inkomende e-mail de optie Voor deze server is een beveiligde verbinding (SSL) nodig, en pas indien nodig de poortnummers aan (resp. 587 en 995). Klik vervolgens op OK, je e-mail account is nu gereed voor gebruik.